Београд, 15.07.2021.

На 12ванредној изборној Скупштини НООИС-а, која је одржана 15.07.2021. годинеу Палати Србија, у сали "Београд" у Булевару Михаила Пупина 2 на Новом Београду, изабрано је ново руководство НООИС-а у наредном четворогодишњем мандату – чланови Скупштине, Управног и Надзорног одбора, као и председник и два потпредседника. За председника НООИС-а изабрана је Татјана Стојшић Петковић из Новог Сада, а за потпредседнике Весна Петровић, председница Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом и Михаило Гордић, члан извршног одбора Савеза глувих и наглувих Србије.

Novo rukovodstvo NOOIS a

Пре почетка рада Скупштине, присутним делегатима се обратила Биљана Барошевић, помоћник министра за рад, запошљавање борачка и социјална питања, поздравивши пристуне и пожелевши им срећан рад. Она је том приликом нагласила значај сарадње Сектора са НООИС-ом и најавила одржавање трећег сајма Ј=ДНАКИ.

 Biljana Baroseevic pomocnica ministra pozdravila prisutne

На Скупштини су једногласно усвојени извештај о раду НООИС-а у 2020. години и финансијски извештај, каи и план рада и финансијски план за 2021. годину.

Baza korisnika