Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentMe_Edocs has a deprecated constructor in /home/nooisrs/public_html/plugins/content/me_edocs/me_edocs.php on line 17

SAJAM

Na Beogradskom sajmuu periodu od 21. do 28. oktobra 2018. godine Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pod  geslom JEDNAKI“ predstaviće se u hali 3 A, na prostoru od 1.000 m2.

Nosilac nastupa Ministarstva na Beogradskom sajmu je Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom, koji je i organizator kompletne sajamske manifestacije i nastupa Ministarstva.

Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom organizuje u okviru štanda Sektora poseban program u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije. Pored umetnickih i rucnih radova osoba sa invaliditetom iz Srbije posetioce ocekuje celodnevni prateci program. 

Pored Saveza i Udruženja, predstaviće se i UIPS -  Udruženje preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije, koji okuplja 32 preduzeća, od ukupno 52 u Republici Srbiji.

Na Sajmu će svoje aktivnosti predstaviti i:

1.      REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE- PIO,

2.      REPUBLIČKI ZAVOD ZA SOCIJALNU ZAŠTITU,

3.      KOMORA SOCIJALNE ZAŠTITE,

4.      ASOCIJACIJA CENTARA ZA SOCIJALNU ZAŠTITU,

5.      NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE,

6.      REPUBLIČKA AGENCIJA ZA MIRNO REŠAVANJE RADNIH SPOROVA,

7.      INSPEKTORAT ZA RAD I

8.      UPRAVA ZA BEZBEDNOST I ZDRAVNJE NA RADU
 
Pridruzite nam se od 21 do 28. oktobra, Hala 3 A, Beogradskog sajma.

Baza korisnika